Infoisinfo Nederland

Logopediepraktijk Veerman
Logopedie in Apeldoorn

website
Toon telefoonnummer
Onthoud dat u dit bedrijf gevonden heeft op InfoisInfo 055356323?

Adres

Midden Enkweg 15. P.C. 7314 JV, Apeldoorn, Gelderland.
Toon kaart
Neem vandaag contact op


Wat moet je weten over Logopediepraktijk Veerman

In mijn praktijk aan de Midden Enkweg in Apeldoorn, behandel ik sinds 2001 kinderen met problemen op het gebied van spraak, taal, mondmotoriek, eten, drinken, stotteren, adem, stem en het gehoor. Ik heb inmiddels meer dan 35 jaar ervaring als logopediste; in revalidatiecentra, eigen praktijk en ziekenhuis. Naast mijn praktijk ben ik in het Gelre Ziekenhuis als preverbaal logopedist lid van het transmuraal Kindereetteam, waarbij ik samenwerk met kinderartsen en andere disciplines, zoals diëtist, orthopedagoog, fysiotherapeut en verpleegkundigen. Als preverbaal logopedist houd ik mij voornamelijk bezig met eet- en drinkproblemen. Daarnaast behandel ik in mijn praktijk kinderen met communicatieproblemen. Alles wat te maken heeft met het begrijpen en produceren van gesproken en geschreven taal, is onderdeel van mijn werkterrein. Als logopedist bied ik in mijn praktijk therapie en advies aan kinderen die problemen ondervinden bij het communiceren. Het is belangrijk dat de logopedische behandeling tijdig begint om grotere problemen te voorkomen. Voor sommige achterstanden in de spraak- en taalontwikkeling kan de behandeling al voor de basisschoolleeftijd starten. Zo voorkom je dat de achterstand groter wordt en er eventuele leer- en gedragsproblemen ontstaan. Ook als er op de (basis)school problemen zichtbaar worden, kan ik helpen met onder andere het verbeteren van luister- en vertelvaardigheden, woordenschat, zinsbouw of verstaanbaarheid. Of met bijvoorbeeld het afleren van afwijkende mondgewoonten, zoals slissen, open mondgedrag of duimen. Verwijzing U kunt uitsluitend door uw huisarts of een specialist (KNO-arts, neuroloog, tandarts, orthodontist of anderen) worden verwezen voor onderzoek of behandeling. Logopedie wordt vergoed door de zorgverzekeraar. Sommige verzekeraars vergoeden ook zonder verwijzing, maar dat heeft niet mijn voorkeur.
Lees verder...
Kinderen, Zelfstandig logopedist, Advies, Begeleiding, Behandeling, Pre Verbaal, AnderZorg, Avero Achmea, Azivo, CZ, De Amersfoortse, De Friesland Zorgverzekeraar, Delta Lloyd, DSW, DVZ Achmea, FBTO, Fortis ASR, Goudse Verzekeringen, Groene Land Achmea, IAK, Interpolis, IZA, IZZ, Menzis, Nationale Nederlanden, Ohra, ONVZ, OZ zorgverzekeringen, OZF Achmea, Prolife, PWZ Achmea, Salland verzekeringen, SIZ, Univé, VGZ, VPZ, VVAA, Zilveren Kruis Achmea, Zorg en Zekerheid, Alleen op afspraak, Behandeling aan huis mogelijk, Begane grond, Toegankelijk voor rolstoelen, Logopediepraktijk, Ademtherapie, Drinkproblemen, Dyslexie, Eetproblemen, Gehoorstoornis, Hyperventilatie, Slikproblemen, Slissen, Spraakstoornis, Stemstoornis / zang, Stotteren, Volwassenen, Afasie, Dysartrie

Sociale netwerken

Foto's en video's

Languages
nl

Extra informatie

  Openingstijden Opening Sluitend
   Maandag 08:00:00 17:00:00
   Dinsdag 08:00:00 10:00:00
   Woensdag 08:00:00 17:00:00
   Donderdag 13:00:00 15:00:00
   Vrijdag
   Zaterdag
   Zondag

M 8am-5pm, Tu 8am-10am, W 8am-5pm, Th 1pm-3pm, F-Su Closed (di:dinsdagmiddag aan huis behandelingen; do:donderdag ochtend aan huis behandelingen)

Betalingsmethoden die wij gebruiken:

Via een verzekering

Beoordelingen van Logopediepraktijk Veerman (0)

Beheer je een bedrijf?
Wij helpen jou het te laten groeien

Krijg meer klanten, zichtbaarheid en naamsbekendheid.
Laat ons je helpen je doelen te bereiken en je bedrijf te verbeteren.

Voeg je bedrijf toe